Fru jensens klinik

Kombinationsbehandlinger til voksne og børn

Dette går ud på at kombinere forskellige behandlinger for at få det bedst mulige resultat.

Ved symptomer på stress er min erfaring at det er en god ide at arbejde med både kranio sakral terapi og zoneterapi, da stress også giver ubalance i organerne. Desuden har jeg ved mange andre symptomer b.la. hormon eller tarm ubalancer oplevet at, at det giver rigtig gode resultater at afbalancere organerne med zoneterapi og herefter afspænde med kranio sakral terapi så nerverne kon virke hvor de skal.

Ved probleme med nakke og rygsøjle giver det god effekt at arbejde med kranio sakral terapi som løsner spændinger i nakke og rygsøjle kombineret med massage som løsner musklerne.

Til hvert organ hører en muskel og en meridian (energibane). Ved tilbagevendende muskelsmerter vil det give det bedste resultat at arbejde med en kombination af zoneterapi og massage på de aktuelle organer og muskler

Hos børn med problemer med indlæring eller motorisk uro, er det en god ide at kombinere kranio sakral terapi, som giver ro i kroppen og klarhed i hovedet, med kinesiologi, hvor der findes nogle gode øvelser til at styrke indlæringsevnen.

Børn med motoriske problemer og ufrivillige bevægelse har god effekt af kranio sakral terapi, og massage som afspænding.

Hos børn med kolik er det meget effektivt at arbejde med lidt kranio sakral terapi, specielt rettet mod børn, og lidt zoneterapi.

Vil du vide mere og kombinationsbehandlinger så ring til mig på 3091 4599